Menu

Villa Goltzius

Schoolstraat, Venlo

Verzorgd wonen in hartje Venlo

U woont op een unieke plek aan de Schoolstraat in Venlo. In een ruim huurappartement met een mooi uitzicht op het plein voor het voormalige Goltziusmuseum. Midden in de binnenstad maar net buiten de drukte. Uiteraard heeft u een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. Alle voorzieningen op loopafstand, ook als u wat minder ter been bent. Niet anoniem in een groot woonzorgcomplex, maar intiem in een mooi gebouw met slechts tien appartementen. Omringd door zorg die ú nodig heeft.

Appartement

Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met (half)open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op het park vóór het voormalige Goltziusmuseum. De grote schuifpuien zorgen ervoor binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan.

De keuken is compleet en luxe ingericht met een design afzuigkap, koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat en combimagnetron.

Behalve een grote slaapkamer is er in elk appartement een tweede slaapkamer die u natuurlijk ook als hobbyruimte kunt gebruiken.

De appartementen voldoen aan alle eisen die aan een zorgwoning gesteld kunnen worden. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats op het afgesloten achterterrein en een extra berging in de kelder.

Penthouse

Op de derde verdieping bevinden zich twee penthouses. Deze bieden ruimte, licht en privacy in perfecte harmonie. Speels en toch praktisch ingericht en met eigen buitenruimte waar u zich boven de stad verheven zult voelen.

Interesse of vragen?