Menu

Bastion Lichtenberg

Ginkelstraat, Venlo
In aanbouw
In aanbouw

Unieke ligging

Ons project Bastion Lichtenberg betreft vier ééngezinswoningen en één bovenwoning aan de Ginkelstraat in Venlo. De Ginkelstraat ligt in de wijk Q4, één van de oudste wijken van Venlo en de schakel tussen hartje stad, de Maas en het Wilhelminapark.

Door de unieke ligging in hartje Venlo zijn alle faciliteiten op loopafstand. De binnenstad met winkels en gezellige terrassen, maar ook de Maas met de oude haven en lage loswal om te recreëren aan het water.

Eigen parkeerplaats

Iedere woning van Bastion Lichtenberg beschikt over een eigen parkeerplaats op het achterterrein. Voorzieningen voor de installatie van een laadpaal zijn voorbereid.

Energiezuinig

De woningen zijn perfect geïsoleerd en gasloos. Ze worden verwarmd en gekoeld met een warmtepomp en hebben energielabel A+++.

Eengezinswoningen

De ééngezinswoningen hebben op de begane grond één royale leefruimte. De zithoek grenst aan het privé terras met een grote glazen pui. De eethoek is van de zithoek gescheiden door het keukenblok. Om de privacy te waarborgen is het niveau van de begane grond ruim een halve meter opgetild ten opzichte van de straat. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een ruime, compleet ingerichte badkamer. Op de tweede verdieping hebben de woningen nog eens twee slaap- en/of werkkamers en bevindt zich de technische ruimte. Grote dakramen zorgen voor meer dan voldoende daglicht. Elke woning heeft een berging op het achterterrein.

Bovenwoning

De bovenwoning heeft op de begane grond een inpandige berging en de opgang. Op de eerste verdieping bevindt zich een grote woon- en eetkamer met een open keuken. De woonkamer grenst aan een royaal terras met uitzicht over de binnentuin. Aan de voorkant bevindt zich een ruime werk- of slaapkamer. De tweede verdieping heeft een grote slaapkamer, ruime badkamer en de technische ruimte.

Interesse of vragen?